Notícies

Signatura del Conveni de col·laboració Penedès Nord

Els municipis de Gelida, Subirats, Torrelavit, Mediona, Sant Quintí de Mediona, Sant Llorenç d’Hortons, El Pla del Penedès i Sant Pere de Riudebitlles, encapçalats per l’Ajuntament de Sant Sadurní per mitjà de la regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació, van signar dijous el conveni de col·laboració interadministrativa per a la prestació de serveis a persones emprenedores i empreses.

Van donar la benvinguda  l’Alcalde de Sant Sadurní, Josep Maria Ribas i la regidora de Promoció Econòmica i Ocupació, Meritxell Borràs.

Hi van asistir, Cristina de la Cruz, consellera de Promoció Econòmica del Consell Comarcal de l’Alt Penedès; Manuel Raventós, alcalde de Torrelavit; Pol Pagès, alcalde de Sant Quintí de Mediona; Joan Llort, alcalde de Sant Pere de Riudebitlles; i els regidors de Promoció Econòmica de Subirats, Gabriel Gómez; Gelida, Santiago Gracian; i de Sant Llorenç d’Hortons, Xavier Planas.

Van disculpar l’absència per motius d’agenda l’alcaldessa d’El Pla del Penedès, Vanessa Gascó; l’alcalde de Mediona, Juli Silvestre; i el regidor de Promoció Econòmica de Mediona, Marc Gelabert.

La regidora Meritxell Borràs va iniciar l’acte celebrant “aquest primer pas per tornar a re emprendre el projecte Penedès Nord” i va agrair la col·laboració de tots els municipis, així com el suport del Consell comarcal, que tal com va dir la pròpia consellera Cristina de la Cruz: “Té la mà estesa per poder desenvolupar projectes adients per la comarca i poder així fer territori”.

Tots els alcaldes i regidors signants del conveni van agrair el lideratge de Sant Sadurní en aquesta iniciativa “molt necessària en moments com els que estem vivint, on els comerços, les PIMES i les persones autònomes ho estan passant malament i necessiten un cop de mà de l’administració“,  es van mostrar disposats a començar a treballar el més aviat possible.

Per a llegir-ne més 

 

Arts i estrelles. Astronomia amb els nostres sentits. Gelida 

 

 

Mercat del prèssec de l’Ordal  juliol. Subirats

Per a llegir-ne més

Concerts a la fresca a Sant Quintí de Mediona

1a Trobada de Motos Clàssiques Motor Club País del Cava Sant Llorenç d’Hortons

El pròxim diumenge, 11 de juliol tindrà lloc la 1a Trobada de Motos Clàssiques Motor Club País del Cava a Sant Llorenç d’Hortons. Les inscripcions tenen un preu de 10 euros que inclou esmorçar, cop ade cava i un detall. Les inscripcions poden realitzar-se a info@motorclupaisdelcava.com o el mateix diumenge de les 8.30 a les 9.30 hores. L’aforament màxim serà de 100 motos.

 

Obligacions fiscals i comptables

 

Fer-se autònom o constitutir una societat? Com decidir-se?

 

 

 

 

 

Presetació de les dades de Conjuntura Econòmica del Penedès Nord

Data: 20 de gener de 2017

LLoc: CIC Fassina de Sant Sadurní d’Anoia

 

Presentació del Pla Estratègic Penedès Nord

Data: 13 de maig de 2016

Lloc: CIC Fassina de Sant Sadurní d’Anoia

Article a l’Eix Diari 

Oh , Penedès Nord!

Isidre Also
Associació d’Empresaris del Penedès i el Garraf, ADEPG